zaterdag 1 oktober 2011

1 oktober Creamarkt van Hobbyvoordelig in Delft!

Ik ga proberen om dit bericht tot 1 oktober bovenaan te laten staan ( heb ik nog nooit gedaan dus is even afwachten of het lukt ;-) )


Dit is altijd een hele gezellige en druk bezochte dag. Dat blijkt ook wel anders organiseer je het niet voor een 15 e keer nietwaar?
Ik was er alle keren al bij en ook deze keer ben ik weer van de partij. Ik demonstreer dan de nieuwste Creatables van Mariannedesign. Heb je die nieuwe Vintage plaatjes van Marianne al gezien?? ohhh die zijn zo mooi kom maar eens kijken in Delft ze zitten dan op mijn kaarten.
Je krijgt trouwens als je iets in de winkel koopt een goedgevulde goodybag mee zolang de voorraad strekt. Daar zitten ook malletjes in van Mariannedesign en met die malletjes heb ik al een voorbeeldkaartje gemaakt die staat op de blog van Hobbyvoordelig. ( Begrijp me niet verkeerd.. het gaat bij die kaart om de malletjes dus het mooie roosjeslint en het plaatje zitten er niet bij hoor.)
Tot ziens op de Creamarkt?

Groetjes van Anja.

5 opmerkingen :

Conny zei

Hoi Anja,
Om een bericht boven aan te laten staan moet je volgens mij iets aan de datum veranderen.....onderaan je bericht op 'bericht opties' klikken en dan rechts op 'gepland op' klikken en de datum tot wanneer die bovenaan moet blijven staan. Zo is het mij tenminste een keer gelukt!
Succes!
Groetjes, Conny

Conny zei

Hoi Anja,
Ja het is je gelukt hoor, nou blijft hij een jaar bovenaan staan, haha

Groetjes, Conny

Aleida zei

Het ziet er gezellig uit! Helaas wat te ver. Veel plezier en je mooie kaarten zien we vast wel verschijnen.

groetjes,

Esther zei

Zo je bent dus toch aan de blog zie ik.haha
Eerder keek ik altijd bij je andere site.
Dus nu kan ik je hier gaan bijhouden.

Groetjes esther

marijke zei

tja buuf je weet de reden he waarom ik er niet heen kan ...........;o)